Psihoterapie pentru Cupluri/Familie

 

Intervenţia de specialitate pentru cupluri sau familie 

Terapia vă ajută să înțelegeţi mai bine relațiile importante din viața voastră. Psihoterapia pentru cupluri sau terapia pentru familie reprezintă o intervenție de specialitate care ajută, îmbunătățeste si facilitează modurile de comunicare si relaționare în cupluri si familie.

Terapeutul va lucra îndeaproape pe tot parcursul procesului, „aruncând lumină” pe gândurile și modelele de comportament, precum și pe modul în care interacționați cu partenerul sau cu familia. Scopul: dezvoltarea unui plan și identificarea unor instrumente care să întărească abilităţile descoperite şi dezvoltate.

 

Voi ştiți când ar trebui să vedeți un terapeut?

Terapia vă ajută să înțelegeţi mai bine relațiile importante din viața voastră, mai ales dacă aveți întrebări sau doriți să faceți schimbări. Oamenii ni se adresează de obicei deoarece au probleme cu gestionarea propriilor sentimente. De multe ori se simt supăraţi, trişti sau anxioşi şi nu reuşesc să îşi transmită aceste emoții. Ce aşteptări să aveţi atunci când colaboraţi cu noi? Prin cercetarea terapeutică și accentul familial vom informa despre fiecare pas al abordării noastre psihoteraputice. Procesul nostru începe cu dezvoltarea unui plan personalizat ce cuprinde obiective, strategii şi tehnici adaptate nevoilor persoanelor implicate. Atunci când este necesar, implicăm şi sugerăm şi alte programe în cadrul procesului, pentru a oferi o îngrijire completă.

 

PsihoCrea – Viaţă mai liniştită, mai relaxată.

Programează-te acum!