Ce facem?

Ce înseamnă psihoterapia creată pentru tine?

Pentru că oferim psihoterapie creată special pentru tine, ce facem? Ne specializăm în atenția de a vă ghida într-o viață mai ușoară. Astfel, oferim psihoterapie individualăde cuplu și de grup pentru copii, adolescenţi şi adulţi. Mai exact:

  • Evaluare psihologică de specialitate care poate fi făcută atunci când există probleme psihologice şi/sau când se doreşte autocunoaşterea. Spre exemplu abordarea personalităţii, inteligenţei, discuţie despre stabilitatea emoţională sau dezvoltarea personală etc.
  • Consiliere Psihologică care poate fi realizată ca autocunoaştere şi dezvoltare personală, ca promovare a sănătăţii şi prevenire a îmbolnăvirilor. Poţi învaţă proceduri legate de cum să iei decizii eficiente sau cum să rezolvi probleme mai uşor. Putem discuta despre cum să negociezi şi să administrezi conflictele, despre controlul şi autocontrolul comportamental precum şi cel emoţional. Putem aborda situatii legate de locul de muncă, respectiv administrarea managementul stresului.
  • Psihoterapie individuală ce presupune ca  problemele emoţionale şi/sau de comportament să fie discutate faţă în faţă cu un psihoterapeut. Astfel, veţi avea posibilitatea să ajungeţi împreună la concluzii care vă vor ajuta să vă dezvoltaţi şi să vă (re)descoperiţi abilităţile.
  • Psihoterapie pentru cupluri / Terapie de familie pentru cei care trec prin dificultăţi de comunicare, de relaţionare (ex. legate de relaţia lor, de copii etc.).
  • Terapie în grup pentru persoanele care au probleme emoţionale şi/sau de comportament alcătuiesc un grup psihoterapeutic, se întâlnesc la aceeaşi oră şi lucrează cu unul sau doi psihoterapeuţi.

 

 

Centrul de Psihoterapie Creativă – Vrem să avem o viaţă mai liniştită, mai relaxată. Întreabă-ne cum.

 

Programează-te acum!